1. Elevsponsorat:

Ønsker du at sikre et barns skolegang, er det årlige sponsorat 500 kr. Beløbet dækker bl.a. skoleuniform, lønninger, undervisningsmaterialer, et måltid varmt mad fire dage om ugen samt medlemsbidrag 25 kr.

Det årlige elevsponsorat skal indbetales til konto nr. 7650-2723257 (konto i vestjyskBANK)

Medlem:

Du kan blive medlem af foreningen ved indbetaling af årligt medlemskontingent på 50 kr. på konto nr. 7650-1221550 (konto i vestjyskBANK) samt sende oplysning om navn, adresse og evt. e-mail adresse.

Elevsponsorer er automatisk medlemmer.

Byggeprojekter:

Ønsker du at støtte vore byggeprojekter, kan du indsætte beløb på konto ”Projekt Gambia” konto nr.   7530-1044436 (konto i Nordjyske Bank)

Skattefradrag:

Ønsker du dit bidrag indberettet til SKAT som fradragsberettiget gave, skal du fremsende oplysning om det CPR-nr. du ønsker bidraget registreret under.

Oplysningerne sendes til: Hanne og Leif Aaberg, Luleåvej 23, 6950 Ringkøbing.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive til os ved brug af nedenstående formular eller sende en mail til:  SVFskagenskolen@gmail.com

NB: Hvis du skriver til os herfra er mailen først afsendt, når du har modtaget en kvittering for afsendelse.  Husk kodeordet nederst i billedet skal skrives.

Hvis vi er i Gambia må der forventes længere svartid.

Felter markeret med * skal udfyldes.

2. Navn:(*)
    Indtast venligst korrekt navn
  3. Adresse:(*)
    Indtast venligst korrekt adresse
  4. By:(*)
    Indtast venligst korrekt by
  5. E-mail:(*)
    Indtast venligst korrekt email adresse.
  6. Emne:(*)
    Indtast venligst emne