Situation-fra-udbetaling-på-BB-nov--2013-.JPGSituation-fra-udbetaling-i-Kunkujang-nov--2013.JPGKøen_er_lang.jpg

Projekt Ingemann er en selvstændig projektgruppe, som står for videreførelse af det arbejde som Margrethe og Ingemann Dahlstrup har startet, men som de på grund af hans sygdom og død ikke længere selv har kunnet videreføre.

Projektgruppens arbejde udføres af Birthe og Kai Radoor, Ebbe Petersen, Amy Andersen og Hanne Aaberg.

Gambia nov 2013 415

Idegrundlaget bag Ingemann projektet er formidling af kontakt mellem danske sponsorer og familier i Gambia for af den vej at sikre et barns skolegang i Gambia.

Projektet finansieres ved at danske sponsorfamilier indbetaler kr. 600 om året til et barns skoleophold. Projektgruppen sørger for at pengene kommer til Gambia, hvor de udbetales til familien mod forevisning af en kontrakt med barnets navn og billede.

Ud over pengene får familien udleveret et brev med frimærke, navn og adresse på sponsoren med besked om at sende kvittering for indbetalingen til skole samt opfordres til at sende et personligt brev eller tegning til sponsorfamilien. I forbindelse med udbetalingen tages et foto som vi efterfølgende sender til sponsoren.

Indbetaling af sponsorbidrag sker til konto 7650 2640204. Af indbetalingen på kr. 600 omveksles kr. 575 til gmd og afregnes til familien. De resterende kr. 25 går til dækning af porto, billeder, og kuverter.

På billedet er Kai og Birthe, en gambiansk familie hvis barn er sponsoreret gennem projektet samt Amy og Ebbe.