Siden er sidst opdateret: 07.10.2017

SVF-Skagenskolen er en forening, som ved hjælp af frivillige kræfter forsøger at bidrage positivt til udviklingen i Gambia.
Foreningen har bl.a. stået bag opførelsen af Anna Skagen Nursery School og Sambuyan Skagen Lower Basic School. I 2013/2014 er der også opført en Sundhedsklinik, Fødeafdeling samt bolig til sundhedspersonalet.
Begge skoler er beliggende i landsbyen Sambuyan, i den sydvestlige del af Gambia.
Se mere om foreningens aktivitet under projekter.

Vis stort kort

Seneste nyheder:

21.09.2017

Nu ligger referetet fra dette års generalforsamling på hjemmesiden. Denne kan læses under information; generalforsamlinger; generalforsamling 2017.

17.05.2017

Så er der igen nye børn på hjemmesiden. Se børnene HER

17.05.2017

Læs hvordan det gik til vores løbe event for kvinder i Silkeborg, det var en super god dag. Du kan læse meget mere HER

24.04.2017

Se det nye nyhedsbrev her

SVF-Skagenskolen har nu også fået en Facebook gruppe - https://www.facebook.com/groups/1478868839027509/ kig med - jo flere, som bruger siden jo mere interesant bliver den.